• בית חולים וטרינרי

וטרינר נווט
חפש

אודות

בית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי מיסודה של האוניברסיטה העברית בירושלים הינו היחיד מסוגו בארץ ובמזרח התיכון כולו.

בית החולים הוקם בשנת 1988 כשלוחה של בית הספר לרפואה וטרינרית של האוניברסיטה העברית ובו עוברים הסטודנטים לווטרינריה את הכשרתם הקלינית.

בית החולים פועל כעמותה ללא כוונות רווח. הוא שוכן בקריה החקלאית בראשון לציון, לא רחוק מצומת בית דגן, בבניין דו קומתי. בית החולים מצויד בציוד המתקדם ביותר ומורכב ממספר מרפאות מומחים בתחומים השונים של הרפואה הווטרינרית ובהם רפואה פנימית, כירורגיה ותת תחומים רבים נוספים. בבית החולים מתקני אשפוז לכל סוגי בע"ח, מעבדת אבחון עם ציוד מתוחכם ביותר ומחלקות שירות כהרדמה והדמיה (כולל מכשיר CT). כמו כן פועל בבית החולים שירות חירום עם מספר גדול של רופאים וטכנאים, הנותן שירות 24 שעות ביממה, 365 ימים בשנה.

לבית החולים 5 מטרות עיקריות:

1. להעניק טיפול רפואי מודרני ברמה הגבוהה ביותר
  2. להיות מרכז לקבלת הפניות של מקרים הדורשים טיפולים מיוחדים או בירור מומחה
  3. להכשיר דור חדש של רופאים וטרינרים
  4. להוות מרכז הכשרה ולימודי המשך לציבור הרופאים הווטרינרים הוותיקים
  5. לספק שירותי חירום וטיפול נמרץ 24 שעות ביממה בכל ימות השנה

סטטוס בית החולים והנהלה

מעמד בית החולים

בית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי הינו עמותה רשומה ללא מטרת רווח מיסודה של האוניברסיטה העברית בירושלים. לבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי תקציב עצמאי המאוזן באופן שנתי ומדווח לרשם העמותות. הסכם התקשרות נחתם בין האוניברסיטה לעמותת בית החולים, המתאר את היחסים בין הארגונים.

בית החולים מנוהל באופן רשמי על ידי מועצת מנהלים המורכבת מ:

הניהול היומיומי השוטף של בית החולים מתבצע על ידי:

אמיר שטיינמן

ד"ר אמיר שטיינמן

מנהל בית החולים

אנדרי יאנק

מר אנדרי יאנק

מנהל אדמיניסטרטיבי

גב' יהודית אדר

חשבת ביה"ח

משרד הנהלת ביה"ח הווטרינרי פעיל בימים א-ה בין השעות 8:00-16:00

פניות להנהלת בית החולים:

טלפון: 03-9688505
פקס: 03-9604079
דואר אלקטרוני: vethosp@savion.huji.ac.il
כתובת למשלוח דואר: ת.ד. 12 רחובות, מיקוד 76100 ישראל (עבור הנהלת בית החולים)

חדשות ועדכונים

לציבור לקוחותינו, מחר, יום ב' 13.5.19, ייצא סגל ביה"ח לסיור צוות. ביה"ח יעבוד במתכונת מצומצמת. בית המרקחת יהיה פתוח עד השעה 15:30. אנא קבלו זאת בהבנה, עמכם הסליחה.

מצאתם חיית מחמד פצועה?
התקשרו אל מוקד 106 באזור מגוריכם והם ישלחו את הגורם המתאים.

הצטרפו אלינו לפייסבוק וקבלו עדכונים על סיפורים מעניינים, דפי מידע חשובים, ועוד

מקרה החודש