• בית חולים וטרינרי

וטרינר נווט
חפש

דרכי הגעה לביה"ח הוטרינרי

כתובת: דרך המכבים 70 ראשון לציון.

למגיעים עם waze יש לרשום "בית חולים ווטרינרי ראשון לציון"

אנא בחר בדרך בא הנך מעוניין לשם קבלת מסלול:

לחץ להגדלת המפה

כביש מס' 2, נסיעה דרומה עד צומת גלילות.
בצומת גלילות עוברים לכביש מס' 5 לכוון מזרח ובמחלף הראשון-מחלף גלילות עולים לנתיבי איילון דרום, כביש מס' 20.
ממשיכים בנסיעה דרומה ולאחר מחלף קיבוץ גלויות ממשיכים על כביש מס' 1 לכוון י"ם.
במחלף שפירים יש לפנות ימינה (דרומה) לכוון ראשון לציון, כביש מס' 412.
ברמזור הראשון והשני ממשיכים ישר (חולפים על פני מושב בית דגן מצד שמאל), ומגיעים לצומת בית דגן.
בצומת ממשיכים ישר ולאחר כ 1 ק"מ ברמזור הראשון יש לפנות שמאלה לכוון "הקריה החקלאית" ומיד ימינה.

לחץ להגדלת המפה

כביש מס' 20, נסיעה דרומה ולאחר מחלף קיבוץ גלויות המשך נסיעה בכביש מס' 1 לכוון י"ם.
במחלף שפירים יש לפנות ימינה (דרומה) לכוון ראשון לציון, כביש מס' 412.
בצומת ממשיכים ישר ולאחר כ 1 קמ' ברמזור הראשון יש לפנות שמאלה לכוון "הקריה החקלאית" ומיד ימינה.

לחץ להגדלת המפה

כביש מס' 4, נסיעה דרומה עד מחלף גנות. עזיבת המחלף לכביש י"ם-ת"א, כביש מס' 1 לכוון י"ם עד מחלף שפירים.

לחץ להגדלת המפה

נסיעה דרומה עד מחלף מודיעין, עזיבת כביש 6 לכביש י"ם-ת"א, כביש מס' 1, לכוון ת"א (מערבה), עד מחלף שפירים.
ירידה ממחלף שפירים לכוון ראשון לציון לכביש מס' 412.
ברמזור הראשון והשני ממשיכים ישר (חולפים על פני מושב בית דגן מצד שמאל) ומגיעים לצומת בית דגן.

לחץ להגדלת המפה

נסיעה צפונה עד מחלף השבעה.
עזיבת מחלף השבעה לכוון רמלה/לוד לכביש מס' 44, נסיעה בנתיב הימני ולאחר תחנת הדלק הכביש מתעקל ימינה לכוון ראשון לציון- כביש מס' 412.
לאחר כ 1 קמ' ברמזור הראשון יש לפנות שמאלה לכוון "הקריה החקלאית" ומיד ימינה.

לחץ להגדלת המפה

נסיעה צפונה עד מחלף מודיעין.
עזיבת כביש 6 לכביש י"ם-ת"א, כביש מס' 1, לכוון ת"א (מערבה), עד מחלף שפירים.

מפה
חדשות ועדכונים

בית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי מודיע בזאת על פתיחת אינטרנשיפ לשנת 2018 לפרטים לחצו כאן.

ביה"ח הווטרינרי האוניברסיטאי מודיע בזאת על פתיחת התמחות ברפואה פנימית של חיות מחמד החל מפברואר 2018. לפרטים והגשת מועמדות לחצו כאן.

ביה"ח הווטרינרי ההוראתי מייסודה של האוניברסיטה העברית מציע בזאת משרה להתמחות בת 4 שנים, במשרה מלאה, בכירורגיה חיות מחמד. לפרטים נוספים לחצו כאן

בית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי וביה"ס לרפואה וטרינרית ע"ש קורט מברכים את ד"ר עמוס טץ – המומחה הבינ"ל החדש שלנו (והשני בארץ!) בכירורגיה של סוסים מטעם הקולג' האירופאי לכירורגיה וטרינרית.

עקב מעבר של ד"ר דניאלה יעקב לחו"ל, מעתה תאוייש המחלקה לחיות מחמד אקזוטיות ע"י ד"ר עידו צורי. אנו מאחלים לדניאלה ולעידו בהצלחה בדרכם החדשה. לעמוד המחלקה

ביה"ח הווטרינרי ההוראתי מייסודה של האוניברסיטה העברית מציע בזאת משרה להתמחות (Residency) בת 4 שנים, במשרה מלאה, באופטלמולוגיה. לפרטים נוספים לחצו כאן

בית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי מודיע על פתיחת תכנית סטאז' (אינטרנשיפ) בכירורגיה של חיות בית קטנות לשנת 2017. לחצו כאן לפרטים

ביה"ס וביה"ח לרפואה וטרינרית מאחל לכל בית ישראל שנה טובה, מתוקה ובריאה. לפירוט ימי הפעילות במהלך החגים לחצו כאן

ביה"ס וביה"ח לרפואה וטרינרית מברכים את המומחה החדש שלנו בהרדמה וטיפול בכאב, ד"ר ישי קושניר (Dip.ACVAA). כל הכבוד!

בדיקות חדשות במעבדה - לחצו כאן לפירוט (1.2.16)

בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי פועלת יחידת הדיאליזה היחידה בישראל, ובמזרח התיכון כולו, לבעלי חיים. לחצו כאן לקריאת כתבה בנושא בישראל היום 10.12.15

ניתוח עיניים נדיר מסוגו בוצע בזאבה מחי בר יטבתה אצלנו בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי. לכתבה המלאה לחצו כאן

בית הספר ובית החולים לרפואה וטרינרית גאים לברך את פרופ' רוברט בר-יצחק על קבלת פרס מפעל חיים מטעם איגוד רופאי העיניים הישראלי. לפרטים נוספים וקישור לראיון מצולם על חוויותיו כרופא עיניים ישראלי במהלך שירותו הצבאי בסיני ובעזה לחיצו כאן.

מצאתם חיית מחמד פצועה?
התקשרו אל מוקד 106 באזור מגוריכם והם ישלחו את הגורם המתאים.

בשעה טובה ומוצלחת נפתח מרכז החירום החדש ע"ש ג'ורג' בבית החולים הווטרינרי. זהו מרכז החירום הגדול והמשוכלל בישראל ומאוייש ע"י וטרינר תורן וצוות רפואי 24 שעות ביממה. לאתר המחלקה לחצו כאן

הצטרפו אלינו לפייסבוק וקבלו עדכונים על סיפורים מעניינים, דפי מידע חשובים, ועוד

מקרה החודש